Loading...

 

Mødregrupper

 

Efterfødselsmassage i mødregruppen

 

Et tilbud til jer skønne nybagte mødre, hvor I får mulighed for at give jer selv noget egenomsorg, og samtidig få løsnet spændinger i de områder som typisk er ekstra belastet i barselsperioden - nemlig ryg, skuldre, nakke og arme. Efterfødselsmassage er en rigtig god måde at give sig selv omsorg på - uanset om du har efterfødselsgener eller bare ønsker at forkæle dig selv og din krop. En efterfødselsmassage kan blandt andet give dig afspænding, ro og velvære, samt mere energi og overskud til dig selv og dine omgivelser. 

Egenomsorg er vigtigt og samtidig en forudsætning for, at du kan være noget for dit barn. Tænk for eksempel på den sikkerhedsanvisning man får, når man er ude at flyve: man skal tage sin egen iltmaske på, før man hjælper andre. Ved du hvorfor? Fordi du ikke kan være der for andre, hvis ikke du passer på dig selv. - SÅ: Jo mere energi og overskud du selv har, jo mere har du at dele ud af og give videre til dit barn - og hele din familie. 

Jeg skræddersyr massagen, så den passer til dig og dine behov. Og husk, at det aldrig er for sent at få en efterfødselsmassage. Oplever du en efterfødselsreaktion i en eller anden grad, tilbydes en beroligende massage der hjælper dig ned i kroppen, samt varmer og opbløder stive og forkrampede muskler. 

Du/I får mulighed for tid til jer selv, imens I tager vare på hinandens guldklumper.

Ved mindst 3 mødre kommer jeg til jer med briks og olie. (I skal hver især medbringe 2 lagner) Massagen varer ca. 30 minutter.

 Pris pr. person: 275.- kr. Jeg kommer ud til jer i mødregruppen. (Sønderborg Kommune) Der skal meget gerne være et adskilt rum, som massagen kan foregå i.

 

Lyder det som noget der kunne have jeres interesse? Så er I meget velkomne til at skrive til mig for mere info og eventuel booking.

Skriv til mig her.

  

Babymassage i mødregruppen

Er din baby urolig? Eller har din baby svært ved at falde til ro og/eller sove om natten? Eller ønsker du bare at gøre noget rigtig godt for din baby? Så kunne det være, at din baby kunne have stor glæde af babymassage.

Udover at babymassage er et vidunderligt redskab til nærhed, kontakt, sundhed og velvære, samtidig med at babymassage stimulerer centralnervesystemet og den motoriske udvikling, så kan babymassage også være med til at lindre uro, spændinger og søvnbesvær. 

Jeg vil undervise jer I hvordan I bedst muligt kan massere jeres baby blidt og nænsomt. I sidder I en rundkreds med jeres baby foran jer, mens jeg på min babydukke viser jer massagen, som I derefter giver jeres baby.

I skal hver især medbringe et blødt underlag (som jeres baby kan ligge på) samt håndklæde. Jeg medbringer (mandel)olie til massagen. 

I skal være mindst 3 mødre/babyer. Undervisningen forventes at vare ca. 1 time. I denne time vil jeg ikke nå hele kroppen igennem, men vælger nogle områder ud vi skal arbejde med. Ønsker I at gennemgå babymassage for hele kroppen, kan jeg tilbyde et forløb over flere gange.

   

Lyder det som noget der kunne have jeres interesse? Så er I meget velkomne til at skrive til mig for mere info og eventuel booking.

Skriv til mig her.