Loading...

 

Fødselsforberedelsesgrupper

 

Gravidmassage i fødselsforberedelsesgruppen

 

 Et tilbud til jer skønne kommende mødre, hvor I får mulighed for at give jer selv noget egenomsorg, og samtidig få løsnet spændinger i de områder som typisk er ekstra belastet i graviditeten. 

Graviditeten er en tid med mange forandringer - både fysisk og psykisk. Husk at finde tid til dig selv i denne periode, og lyt til din krop - Und dig selv en massage under din graviditet, uanset om du har graviditetsgener, eller bare gerne vil forkæle dig selv og din baby.

Alt hvad der befordrer dig, befordrer også din baby. Så jo bedre du har det - jo bedre har din baby det.

En gravidmassage er en blid massage, der befordrer kroppen, samt styrker graviditetsprocesser og tilknytningen til din baby. Massagen giver velvære og øger produktionen af oxytocin - vores kærlighedshormon. Oxytocin har mange egenskaber, og er blandt andet med til at mindske stress, fremme ro og afslapning, øge kropsbevidsthden, fremme en bedre og roligere søvn og øge tilknytningen til dig selv og din baby. Massage kan desuden have en afhjælpende eller lindrende virkning på eventuelle graviditetsgener, såsom hævede hænder og fødder, smerter i lænden, hovedpine og fordøjelsesbesvær. 

Ved mindst 3 kommende mødre kommer jeg til jer med briks og olie. (I skal hver især medbringe 2 lagner) Massagen varer ca. 30 minutter.

 Pris pr. person: 275.- kr. Jeg kommer ud til jer. (Sønderborg Kommune) Der skal meget gerne være et adskilt rum, som massagen kan foregå i.

 

Lyder det som noget der kunne have jeres interesse? Så er I meget velkomne til at skrive til mig for mere info og eventuel booking.

Skriv til mig her.