Loading...

  

Efterfødselsmassage 

 

Tiden efter fødslen er en fantastisk, men også krævende tid, der kan tære på ressourcerne. Som nybagt mor giver du så meget til andre, men det er også vigtigt at få noget igen og prioritere sig selv. Og nej, det er hverken egoistisk eller forkert. Egenomsorg er vigtigt og samtidig en forudsætning for, at du kan være noget for dit barn.

Tænk for eksempel på den sikkerhedsanvisning man får, når man er ude at flyve: man skal tage sin egen iltmaske på, før man hjælper andre. Ved du hvorfor? Fordi du ikke kan være der for andre, hvis ikke du passer på dig selv. - SÅ: Jo mere energi og overskud du selv har, jo mere har du at dele ud af og give videre til dit barn - og hele din familie. 

Efterfødselsmassage er en rigtig god måde at give sig selv omsorg på - uanset om du har efterfødselsgener eller bare ønsker at forkæle dig selv og din krop. En efterfødselsmassage kan blandt andet give dig afspænding, ro og velvære, samt mere energi og overskud til dig selv og dine omgivelser. 

Oplever du en efterfødselsreaktion i en eller anden grad? Det kan være svært at blive mor og anderledes end man have forventet, og denne forandring kan føles voldsom og give en fødselsreaktion. Her er det vigtigt at bede om hjælp og give dig selv noget egenomsorg. Efterfødselsreaktionsmassagen kan hjælpe dig ned i kroppen, samt varme og opbløde stive og forkrampede muskler. Massagen beroliger samtidig og giver ro, som kan være med til at give en bedre søvn.

Jeg skræddersyr massagen, så den passer til dig og dine behov. Og husk, at det aldrig er for sent at få en efterfødselsmassage.

Er der noget du er i tvivl om, er du altid hjertelig velkommen til at skrive til mig.

Jeg glæder mig til at se dig!

 

 

Efterfødselsmassage - Ryg/skulder/nakke og arme - 30 min.

Løsner spændinger i de områder, som typisk er ekstra belastet i barselsperioden. - Ryg/skulder/nakke og arm massage.

275.- kr. 

  

Efterfødselsmassage - 60 min.

Helkropsmassage der lindrer eventuelle spændinger og øger kropsbevidstheden.

Massage af ben, fødder, balder, ryg, nakke, hovedbund, ansigt, arme, hænder, bryst og mave.

425.- kr. 

   

Efterfødselsreaktionsmassage - 30 eller 60 min.

Massage til dig der oplever en efterfødselsreaktion i en eller anden grad. Massagen hjælper dig ned i kroppen, samt varmer og opbløder stive og forkrampede muskler. Massagen beroliger samtidig og giver ro.

Massage af ben, fødder, baller, ryg og nakke.

Massagen træder ikke i stedet for en eventuel medicinsk behandling.

30 min: 275.- kr.

 60 min: 425.- kr.