Loading...

 

Babymassage

 

Er din baby urolig? Eller har din baby svært ved at falde til ro og/eller sove om natten? Eller ønsker du bare at gøre noget rigtig godt for din baby? Så kunne det være, at din baby kunne have stor glæde af babymassage.

Udover at babymassage er et vidunderligt redskab til nærhed, kontakt, sundhed og velvære, samtidig med at babymassage stimulerer centralnervesystemet og den motoriske udvikling, så kan babymassage også være med til at lindre uro, spændinger og søvnbesvær. 

Babymassage er en meget blid behandlingsform, som hos Klinik Bartholomé foregår i lyse, lune og rare omgivelser. Massagen vil altid tage udgangspunkt i din babys "dagsform", hvilket vil sige, at massagen altid foregår på barnets præmisser. Massagen tager op til 20 min og hvis din baby giver udtryk for, at behandlingem skal stoppes før, vil dette altid respekteres. 

Udover at bruge min professionelle erfaring som certificeret massør med speciale i bl.a. babymassage, trækker jeg også på min erfaring fra min pædagoguddannelse, som støtter mig godt iht. at aflæse dit barns udtryk og behov. Sidst men ikke mindst, vil jeg altid bruge min intuition og fornemme hvad dit barn har behov for i dette øjeblik. 

Du vil naturligvis altid være den, der kender din baby bedst, og i fællesskab vil vi som et stærk team kunne gøre vores bedste, for at give din baby den allerbedste oplevelse.

Er der noget du er i tvivl om, er du altid hjertelig velkommen til at skrive til mig.

Jeg glæder mig til at se jer!

 

 

 

Babymassage - ca. 30 min.

275.- kr. 

HUSK at skrive din babys alder, i feltet "note", når du booker din tid.